LELKI BLOKKOK OLDÁSA

 

A psziché megoldatlan problémái, gondjai, súlyos teherként nehezedhetnek ránk, ha ezeket képesek vagyunk feltárni, feloldani és elengedni, életünk új irányt vehet, lelkünk felszabadulhat.

 

 

Gyermekként nyitottan állunk a világban, lelkünk még törékeny. Környezetünk, családtagjaink akaratlanul is mély lelki sérüléseket okozhatnak viselkedésükkel. A gyermek még nem tudatos, csak érez, lát és hall, s van, ami fájón érinti, amit nem tud feldolgozni. Az évek múlnak, az emlékekre fátyol hull, a felejtés jótékony fátyla, mely segíti az „életben maradást”. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ezek a sérülések, ne lennének ott a psziché mélyén. Ott szunnyadnak, irányítva érzelmeinket, cselekedeteinket. Felnőttként nem veszünk róluk tudomást, azt gondoljuk, nem is léteznek. Azonban, ha elkezdjük megkapargatni a felszínt, rájövünk, hogy ott vannak. Ezek a sérülések azok, amik miatt nem vagyunk képesek továbblépni, nem merünk élni, félünk, haragszunk, ezek miatt akarunk mindenáron megfelelni, ezért nincs önbizalmunk.


Szembenézni önmagunkkal és sérüléseinkkel nem könnyű feladat, bátorságra és elszántságra van hozzá szükség. Ugyanakkor, ha megtesszük, az eredmény nem marad el. Nem csak a lélek könnyebbül meg, hanem fizikai szintű változások is történhetnek testünkben /pl: meggyógyulhat a gyermekkor óta fennálló fejfájás, migrén, hólyaghurut, pánikroham, elmúlhat a myoma, cysta, depresszió, allergia/

A kezelések során felszínre hozzuk és gyógyítjuk a mélyben szunnyadó gyermekkori lelki sérüléseket, foglalkozunk a bennünk élő belső gyermekkel, rendezzük a szülőkkel való kapcsolatrendszert. Elengedjük a haragot és neheztelést, mely mérgez minket, megbocsátunk azoknak, akik egykoron bántottak bennünket. Útjukra engedjük elvesztett szeretteinket, oldjuk a párkapcsolati problémákat, a féltékenységet, a túlzott ragaszkodást, a csalódást, a becsapottság és az elhagyatottság érzetét. Majd pedig felépítjük új önmagunkat az alapokról, egy letisztultabb és tudatosabb Ént, aki harmóniában képes létezni önmagával és környezetével.

Nagyon fontosnak tartom, hogy kitisztítsuk a zavaró érzelmeket, melyek hátráltatják életünket, párkapcsolatainkat, munkánkat. A kulcs benned van, nem egyszerűen a körülmények áldozata vagy, hanem Te teremted világodat!

 

Lélekoldás ára: 60 perc 8.000 Ft


Kezelés helyszíne:

Irisz Medical Center (1083 Bp., Szigetvári utca 7.) 
Ingyenes parkolási lehetőséggel a központ saját parkolójában!


Kuponok:

FONTOS: Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon a
+36 70 314 9570 -es számon. A kinyomtatott bónuszodat hozd magaddal! A foglalást legfeljebb 24 órával a megadott időpont előtt lehet módosítani, különben a bónuszt felhasználtnak tekintjük. A kezelésre pontosan érkezz, a csúszás a kezelés időtartamából levonásra kerül. 1 személy 1 bónuszt vásárolhat saját részre, ajándékba szintén 1 darabot. Az ajánlat csak új vendégek számára érvényes!