A fej és arc masszázs lazít és pihentet, miközben enyhíti a stresszt, szorongást, depressziót. Segíti a koncentrációt, a nyugodtabb alvást, csillapítja a fejfájást, a szemfáradtságot, fokozza a szellemi képességeket, felfrissít. Stimulálja a vérkeringést, jótékony, erősítő hatással van a hajra és a fejbőrre. Illetve fokozza az endorfinok, azaz a „boldogsághormonok” termelődését.

A talp és a tenyér reflexológiai pontjait stimulálva közvetetten hatással van a masszázs az egész testre, a belső szervekre, vérkeringésre, nyirokkeringésre, méregtelenítésre. Az aktív zónák ingerlésével a testben áramló életenergiára hatunk, a szervezet öngyógyító erőit mozgósítjuk.

 

Masszázs árak:

Aromaterápiás relaxáló svédmasszázs: 60 perc 8.000 Ft

 

Masszázs helyszíne: 
Irisz Medical Center (1083 Bp., Szigetvári utca 7.) 
Honlap: www.imsc.hu
Ingyenes parkolási lehetőséggel a központ saját parkolójában!


Kuponok:

FONTOS: Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon a +36 70 314 9570 -es számon. A kinyomtatott bónuszodat hozd magaddal! A foglalást legfeljebb 24 órával a megadott időpont előtt lehet módosítani, különben a bónuszt felhasználtnak tekintjük. A masszázsra pontosan érkezz, a csúszás a masszázs időtartamából levonásra kerül. 1 személy 1 bónuszt vásárolhat saját részre, ajándékba szintén 1 darabot. Az ajánlat csak új vendégek számára érvényes!