HARMONIZÁLÓ KRISTÁLY és HANG GYÓGYÁSZAT

 

A Kristálygyógyászat közel egyidős az emberiséggel, ősi, népi gyógymód, az egyik legősibb ága a természetgyógyászatnak. A régi korokban a gyógynövényeket, a szimbólumokat, a kristályokat együttesen alkalmazták betegségek kezelésére, különböző tulajdonságok, lelki állapotok erősítésére (bátorság, tetterő, nőiesség), szülés megkönnyítésére, fájdalmak csillapítására. A gyógykövek felhasználásával szabályozó és kiegyensúlyozó hatást lehet kifejteni a megváltozott rezgésekre. A gyógyítók, sámánok, medicine man-ek válogatott, tisztított és spirituálisan feltöltött kristályokat alkalmaztak a kezelt testterületre helyezve azokat, csiszolt- vagy marokkő esetleg amulett formájában. A kristályokat testünk különböző pontjaira helyezve kifejtik hatásukat, a kristályok képesek együtt rezegni más tárgyakkal, élő szervezetekkel. Szinte az egész élővilág kristályokból áll, az emberi szervezetben is jelen vannak a kristályos állapotú ásványi mikro- és makroelemek.


 

A kristályok képesek az információk felvételére, raktározására és későbbi továbbadásukra. Mivel összetételétől, származási helyétől függően minden kristály tárol valamilyen információt, rezgést, így tökéletesen alkalmas lehet különféle betegségek gyógyítására. Amikor az emberi energiamező találkozik egy kvarckristállyal, akkor tökéletes összhangban válnak eggyé, és egy új vibrációs erő jön létre, amely segítséget nyújt felemelkedni a tudatosság szintjére. A kristály magasabb rendű tudattal rendelkezik, mint az ember, annak ellenére, hogy a fejlődési lánc alján található. A kristály mentes az emberi érzelmektől, előítéletektől, mindig készen áll teljesíteni a beprogramozott feladatokat. Körülöttünk vannak, hogy szolgáljanak, tanítsanak minket. Képesek befolyásolni és irányítani az álmainkat, testünket megszabadítani a negatív információktól, egyaránt gyógyítani a lelket és a testet, fejleszteni az intuíciós, telepátiás képességeinket.


A kezelés során speciális rendszerben kristályokat helyezek a test köré (az aurába), és a testre (a csakrákra), melyek gyógyító és tisztító hatással vannak az egész szervezetre. A relaxációt és feltöltődést tibeti hangtállak rezgéseivel segítem.


A csakrákhoz tartozó kristályok:

Tõcsakra: füstkvarc
Szakráliscsakra: karneol
Napfonatcsakra: citrin
Szívcsakra: rózsakvarc
Torokcsakra: kalcedon
Homlokcsakra: ametiszt
Koronacsakra: hegyikristály

Kristályterápia ára: 60 perc 8.000 Ft


Kezelés helyszíne:

Irisz Medical Center (1083 Bp., Szigetvári utca 7.) 
Honlap: www.imsc.hu
Ingyenes parkolási lehetőséggel a központ saját parkolójában!


Bónusz Brigád kuponok:

FONTOS: Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon a
+36 70 314 9570 -es számon. A kinyomtatott bónuszodat hozd magaddal! A foglalást legfeljebb 24 órával a megadott időpont előtt lehet módosítani, különben a bónuszt felhasználtnak tekintjük. A masszázsra pontosan érkezz, a csúszás a masszázs időtartamából levonásra kerül. 1 személy 1 bónuszt vásárolhat saját részre, ajándékba szintén 1 darabot. Az ajánlat csak új vendégek számára érvényes!


Bejelentkezés:

Kiss Gabriella Tűzvirág
06 70 314 9570