Stresszoldó Tibeti Hangtál kezelés

(Hangtálakkal, gonggal, lélekharanggal)

 


Mióta világ a világ, a hangterápia létezik. A tibeti hangtál kezelés alapját a már többször emlegetett meridián elmélet adja, vagyis, hogy az egészséget a testet behálózó energiarendszerben futó akadálytalan energiaáramlás biztosítja. Ennek elapadása, vagy felhalmozódása akadály vagy más zavar esetén betegséget és diszharmóniát idéz elő. Ennek a gyógymódnak is az a célja, hogy megszüntesse ezt az egyensúlyhiányos állapotot. A terápia alapja, az az ősi  felismerés, amelyet már több mint 5 ezer évvel ezelőtt alkalmaztak Indiában. Lényege, hogy a hangok által érik el a kívánt hatást. A hanggal való gyógyítást az észak-indiai Varanasi hindu egyetemen tantárgyként oktatják még ma is.


 

Ez az állapot a felfrissülésre és a szellemi megtisztulásra teremt lehetőséget, és ezáltal a fizikai állapot is javul. Mivel testünk 75 százaléka víz, a hangrezgések kiválóan továbbítódnak, és gyakorlatilag minden sejtünk egy egyszerű masszázst kap. A folyamatos és egyenletes rezgésszámok összehangolják a szervezet energetikai rendszerét, egy azonos rezgéshullámra állítva. A hangtálak kellemes, harmonikus hangjai megnyugtatják a szellemet, a lágy rezgések átjárják az egész testet, fellazítják az energiablokkokat és egy jóleső ellazuláshoz vezetnek.

 

Egy tibeti hangtál a készítés és vallási hatásoktól függően 5-12 féle fémet tartalmaz. A hagyomány szerint 7 fémet mindenképp tartalmaznia kell, ezek mindegyike egy bolygót szimbolizál. Az arany a Napot, az ezüst a Holdat, a higany a Merkúrt, a réz a Vénuszt, az ón a Jupitert, a vas a Marsot, az ólom a Szaturnuszt. Ezek mellett még ötöt kevernek bele, a cinket ami a feszültségek oldására hat, meteorfémet, ami fokozza a tettvágyat és az aktivitást, bizmutot, mely az emésztőrendszer működését javítja, galenitet ami az izületi gyulladások ellen nyújt védelmet, és piritet, ami a tüdőt erősíti.


 

 

Segíthet:
Fejfájás megszűntetése, stressz okozta feszültség oldása, emésztés szabályozása, vérkeringés javítása, koncentráció javítása, izomzat lazítása, alhasi görcsök oldása, hát és deréktáji fájdalmak lazítása, nyaki és vállizomzat lazítása, légzés javítása, alvási nehézség oldása, méregtelenítés, ízületi fájdalmak oldása

 

Nem javasolt a részvétel:

szívritmus szabályzóval, epilepszia esetén, várandósság első trimeszterében

 

 

Hangtál kezelés ára: 60 perc 8.000 Ft


Bérlet:
5 alkalmas bérlet vásárlása esetén + 1 kezelés ajándék


Kezelés helyszíne:

Irisz Medical Center (1083 Bp., Szigetvári utca 7.) 
Honlap: www.imsc.hu
Ingyenes parkolási lehetőséggel a központ saját parkolójában!


Bónusz Brigád kuponok:

FONTOS: Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon a
+36 70 314 9570 -es számon. A kinyomtatott bónuszodat hozd magaddal! A foglalást legfeljebb 24 órával a megadott időpont előtt lehet módosítani, különben a bónuszt felhasználtnak tekintjük. A masszázsra pontosan érkezz, a csúszás a masszázs időtartamából levonásra kerül. 1 személy 1 bónuszt vásárolhat saját részre, ajándékba szintén 1 darabot. Az ajánlat csak új vendégek számára érvényes!