HÁTMASSZÁZS KIMOZGATÁSSAL vagy

Lágy csontkovácsolással

/Kiropraktika/

 

 

 


A csontkovácsolás egy ősrégi módszer, a kézzel való kezelés jelenti, mely az elcsúszott csigolyákaz inak helyretételének módszere visszacsavarással, vagy közvetlenül a csigolyára való ráhatással.

A különleges fogásokkal ellazulnak a görcsös, merev izmok és a fájdalom enyhül. Természetes gyógymód, amely nem a tünetek, hanem az okok kezelésével foglalkozik. Megkísérli helyreállítani a gerincoszlop és az egyéb ízületek normális helyzetét és funkcióját. Amennyiben a kezelés sikeres, mind a lokális, mind a távolabbi területeken fennálló (kisugárzó) fájdalmak csökkennek vagy megszűnnek, feloldódnak az izomgörcsök és megszűnnek az idegrendszeri irritációk, mely jó hatással van a szervezet számos területére.

 


Fő szakterülete a gerinc, annak nyaki, háti, derék és keresztcsonti részei, az ezeket alkotó csigolyák, porckorongok, ízületek, és különösen a gerincből kilépő idegek. A gerincvelő, amit a gerincoszlop véd, az idegrendszer fő útvonala, amelyben a mozgás és az érzékelés pályái futnak. Az idegrendszerrel való komplex kapcsolatrendszeren keresztül a gerincoszlop problémái nem csak lokális nyaki, illetve háti, hanem a fejben, karban, lábban jelentkező „kisugárzó” fájdalmakat is okozhatnak. Sok tudományos kutatás kimutatta, hogy a kiropraktika gyógyítja leghatékonyabban a gerincfájdalmakat.

 A kezelés kényelmes ruházatban történik (lehetőleg melegítő nadrág és pamut póló, szűk nadrág és szoknya nem megfelelő). Súlyhatár: 80-90 kg


Masszázs árak:

Hátmasszázs + ízületek kimozgatása (lágy csontkovácsolás ): 60 perc 8.000 Ft

 

 

Masszázs helyszíne:
Irisz Medical Center (1083 Bp., Szigetvári utca 7.) 
Honlap: www.imsc.hu
Ingyenes parkolási lehetőséggel a központ saját parkolójában!


Kuponok:

FONTOS: Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon a
+36 70 314 9570 -es számon. A kinyomtatott bónuszodat hozd magaddal! A foglalást legfeljebb 24 órával a megadott időpont előtt lehet módosítani, különben a bónuszt felhasználtnak tekintjük.
A masszázsra pontosan érkezz, a csúszás a masszázs időtartamából levonásra kerül.
1 személy 1 bónuszt vásárolhat saját részre, ajándékba szintén 1 darabot.
Az ajánlat csak új vendégek számára érvényes!

Bejelentkezés:

Kiss Gabriella Tűzvirág
Masszázs terapeuta
06 70 314 9570