Hangfürdő /tibeti hangtálak és gong/

A gong és a tálak hangja a komolyzenéhez hasonlóan jótékony hatású rezgés, a harmonikus állapotot hozza létre és erősíti szervezetünkben. A hangtálak hatására a test ellazul, az elme elcsendesedik, az idegrendszer megpihen, oldódik a stressz és a lelki feszültségek. A hangfürdő kipihentté, harmonikussá, nyugodttá tesz minket, beindítja testünkben az öngyógyító folyamatokat.Őserő Köre - Együtt dobbanás, Együtt rezdülés

A dob különleges hangzása, rezgésvilága olyan mély tudatállapotba visz minket, ahol érzelmi blokkjaink feloldódnak, kinyílnak energia központjaink - a csakrák - és különleges harmóniába kerülhetünk önmagunkkal, külső és belső világunkkal. A stresszoldás csodálatos, művészi útját tapasztalhatod meg a dobkör által.  

Csoportos Család és Lélekállítás

Egyéni létünk nem elválasztható családunktól, gyökereinktől, múltunktól. Megoldásra váró élethelyzeteink, ismétlődő történeteink szoros összefüggésben állnak őseink életútjával. A családállítás lehetőséget nyújt ennek a szövevényes hálózatnak a rendezésére, felnyitva szemünket megnyilvánulásaink tudatalatti mozgatórugóira.

Ez a terápiás módszer segítséget adhat a belső feszültségek, szorongások, nehéz élethelyzetek, elakadások, traumák, függőségek, negatív érzelmek, lelki blokk, döntéshelyzetek, önbizalomhiány, krónikus betegségek, pénzügyi és párkapcsolati, szülő-gyermek közötti problémák megszüntetésében.Bejelentkezés:
Kiss Gabriella Arikán
Telefon: 70 314 9570
Mail: oserokore@gmail.com
Fb: Őserő Köre